• Fontanna czekoladowa do czekolady 5 pięter 6kg Royal Catering RCCF-65W4

Symbol: 1007586
1600.83
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48h
Cena przesyłki 16
Poczta Polska 16
Kurier Polska 20
Paleta min 160
Paleta euro 120x80 200
Dostępność 106 szt.
Waga 9 kg

Zamówienie telefoniczne: 722142474

Zostaw telefon
Kod producenta: 10010544
Piętrowa fontanna czekoladowa służy do przygotowania fondue z ciepłej, płynnej czekolady, lub innych składników o gładkiej konsystencji (np. roztopionego sera, karmelu, sosów, syropów lub ketchupu). Można w nich zanurzać różnorodne produkty w zależności od upodobań m.in. owoce, ciastka, naleśniki, gofry, pączki, lody czy pianki. Profesjonalny sprzęt od Royal Catering okaże się nieocenionym wyposażeniem firmy cateringowej, restauracji lub hotelu, zwłaszcza przy organizacji wesel, urodzin, bankietów oraz innych uroczystości. Elegancki model RCCF-65W4 ze stali szlachetnej stanie się atrakcją każdego przyjęcia!
Cechy fontanny czekoladowej:
- Szerokie zastosowanie - do fondue (czekolada, roztopiony ser, karmel, sosy, syropy lub ketchup)
- Wydajność - grzałka o mocy 250 W
- Duża pojemność - do 6 kg składnika
- Łatwe czyszczenie - szybki demontaż oraz trwała stal nierdzewna
- Komfort pracy - cicha praca, przemyślana konstrukcja, stabilne nóżki oraz kompaktowe wymiary
- Bezpieczeństwo - system ochrony przed przegrzaniem
 
W zestawie:
- Fontanna czekoladowa
- Instrukcja obsługi
 
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci